Maak kennis
met de sfeerarchitecten

OVER ONS

The Event Company is een full-service evenementenbedrijf voor al uw evenementen, zowel zakelijk als privé. Onze medewerkers en sfeerarchitecten ontzorgen je van A tot Z en zorgen voor een extra tikkeltje magie op elk evenement. Productlancering, medewerkersfeest, nieuwjaarsreceptie, familiedag, teambuilding… of de planning van jouw huwelijksfeest, jouw mooiste dag. The Event Company organiseert en begeleidt met plezier alle evenementen en meer. Steeds startende met een luisterend oor, jouw wensen en ideeën staan steeds bovenaan. Van de organisatie, het evenement èn de herinnering na afloop, daar doen we alles voor!

event management

De totaalorganisatie van jouw evenement. Luisterend naar al jouw wensen voor een fantastisch evenement. Full-service: van logistieke ondersteuning tot catering op maat, van animaties tot een totale sfeerbeleving, van marketing tot… Steeds met respect voor de totale budgetplanning en controle. The Event Company is jouw SPOC, single point of contact.

event design

The Event Company treedt op als jouw partner voor het design van jouw evenement. De sfeerarchitecten zorgen voor een extra tikkeltje magie. Samen schrijven we een prachtig verhaal voor een fantastisch evenement. Moodboards, 3D-intekeningen, meubilair en tabletop, tenten op maat, licht en geluid, nutsvoorzieningen, decors en decoraties… de totale logistieke ontzorgen voor jouw evenement, de ondersteunende partner voor jouw cateraar.

event rent

Verhuur van eventbenodigdheden: meubilair, tabletop, linnen, tenten, toebehoren. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent en we werken graag een offerte op maat uit.

The Event Company maakt met trots deel uit
van de Horecagroep Groep VDAL.

Groep VDAL is een full-service en dynamische groep binnen de evenementenbranche en vrijetijdshoreca. Het uiteindelijk doel is onze gasten te ontzorgen waar gewenst. Van een heerlijke maaltijd in je vrijetijd tot een volledige concept ontwikkeling naar logistiek en techniek, naar catering in de eventsector.

Groep VDAL organiseert jouw feest of event waar gewenst: op jouw bedrijf, een bestaande eventlocatie, een open vlakte waar men creatief met diverse tenten kan omgaan of in een industrieel pakhuis. Steeds een fijne zoektocht naar de perfecte setting voor jouw feest of event.

Laat het nu toevallig zijn dat de Groep al deze expertise in eigen huis heeft. Het voordeel hierin is, in vergelijking tot andere eventkantoren, dat de afstand tussen de verschillende diensten verdwijnt. De interne communicatie naar organisatie, logistiek en catering zorgt voor een hogere prijs-kwaliteitsverhouding. Groep VDAL is jouw SPOC, jouw single point of contact.

Met The Event Company heeft Groep VDAL een sterke speler in huis met meer dan 20 jaar ervaring. De sterkte van The Event Company is luisteren naar een wens en deze wens omzetten naar een droom. Dit niet alleen door het uitwerken van een sfeerconcept, maar ook de opvolging en het coördineren van alle diensten en mogelijke partners. De ‘sfeerarchitect’ verduidelijkt de opzet door de nodige moodboards, intekeningen en technische plannen. Dit geeft de organisator een mooi beeld van hun droom.